PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

ALGÚ POT ADMETRE QUE L’AJUNTAMENT INCOMPLEIXI LES SEVES PROPIES ORDENANCES?

mrosamarques | 14 Octubre, 2005 11:58

La grua municipal deixa cotxes abandonats a la via pública per saturació de l’espai habilitat al velòdrom i també del dipòsit municipal de Son Toëlls. Les denuncies de cotxes abandonats son freqüents per part de la ciutadania i aquest fet de manca de solidaritat i civisme, perjudica la qualitat de vida dels veïns de determinades zones de la ciutat. L’existència de cotxes abandonats suposa un risc d’insalubritat, la majoria de vehicles acaben destrossats i conformen un munt de deixalles i brutor a la via pública. El mes de novembre de 2004 i a proposta del grup socialista es va aprovar per unanimitat, la modificació de l’Ordenança Municipal de Neteja, Deixalles i Residus Sòlids Urbans, amb la realització de campanyes de conscienciació, al no estar tipificat l’abandonament de vehicles al carrer, com una infracció. Fins al dia d’avui l’Ajuntament ha incomplert aquest acord i està clar perquè, doncs és el propi Ajuntament el qui abandona els cotxes al carrer per falta d’espai al dipòsit municipal, amb una actuació que només puc qualificar d’irresponsable. Amb quina autoritat política i moral pot fer complir i aplicar a la ciutadania les Ordenances Municipals que ell mateix ha aprovat?.

Comentaris

Esteban

Re: ALGÚ POT ADMETRE QUE L’AJUNTAMENT INCOMPLEIXI LES SEVES PROPIES ORDENANCES?

Esteban | 14/10/2005, 12:25

i els cotxos abandonats en zones privades d'accés públic? menys encara hi fan.
Pascual Maragall

El fondo del problema

Pascual Maragall | 15/10/2005, 20:32

Ud.describe el problema al estilo de una carta al director. Pero Ud. ya sabe que no va arreglarse nada. Porque el problema en este caso es la Policía Municipal que no actua ni cumple con el cometido que tiene encomendado (y por cierto hace otros que no le incumben).Pero los "chamanes" de San Fernando han podido con dos concejales en esta legislatura, y los que hagan falta. Pero no den toda la culpa a la Alcaldesa. Esta semilla la sembró el nefasto Aguiló y su lugarteniente el bolchevique Mádico. Mas de 700 municipales ¡y no hay orden en los coches abandonados! y en muchas mas cosas. Claro, ellos lo que ansian es una mesa y un ordenador y no "hacer la calle". Funcionarios de 8 a 3 y sábados y domingos libres (y fiestas de guardar). El cafelito a media mañana. Anhelan ser funcionarios administrativos y ven en el uniforme y la placa ¿?, la formula para dar el salto, si tienen ocasión. No son policias vocacionales ni tienen espíritu de cuerpo. Quiero decir con ello que Ud., Sra. Marqués va totalmente equivocada. No es en los plenos que se resuelve el tema de los coches abandonados (que escatiman espacios críticos para aparcar), sino en una actuación policial severa y profesional. Con sus protocolos reglamentarios de actuación, pero con vocación policial y contundente. Este es el fondo del problema, señora mia.
Futurcatalà

Futurcatalà

Futurcatalà | 22/10/2005, 10:08

El vostre bloc ha estat indexat al Directori de blocs polítics de Futurcatalà. Felicitats! Ho podeu comprovar a http://futurcatala.com Una abraçada: Daniel Castells ---------------- http://futurcatala.com redaccio@futurcatala.com
jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:14

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb