PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

SI NO HI HAN FONTS PÚBLIQUES……….”NOS VAMOS”

mrosamarques | 29 Setembre, 2005 11:28

A Palma és més difícil trobar una font pública per poder beure que brutor als carrers, entre d’altres mancances que té la ciutat, per posar un exemple. A l’any 2003 l’Ajuntament va tancar vint-i-tres fonts públiques d’aigua potable, amb la intenció de reobrir-les al 2004. Després de dos anys només s’ha produït el silenci més absolut per part de l’Ajuntament. No puc entendre que un Ajuntament no es preocupi de donar aquest servei a la ciutadania quan, a una ciutat com la nostra, gaudim d’un clima que propicia la necessitat de beure a tots els qui s’hi passegen, a menys que a EMAYA només l’interessi subministrar aigua que desprès pugui cobrar. Avui al Ple de l’Ajuntament de Palma, hem debatut aquest tema perquè he presentat una proposta demanant que es tornin a reobrir les vint-i-tres fonts i a més, s’instal•lin de noves amb aigua potable de qualitat, siguin fonts públiques o abeuradors, a parcs, zones infantils i d’oci, places i carrers de Palma i, he estat de sort, s’ha aprovat perquè el Grup del PP a votat a favor. Per això, he fet referència a aquest eslògan publicitari que està en boca de molta gent, ara caldrà esperar que l’equip de govern de l’Ajuntament doni compliment als acords.

Comentaris

Benjamí

Fonts i WC

Benjamí | 29/09/2005, 12:29

Roma està plena de fonts d'aigua fresquíssima i és un bon record que ens queda a molts turistes que hi vam passar. També hi havia WC a força punts turístics. A París també hi ha WC amb monedes, sempre nets. Els turistes caminen molt per les ciutats, estan una bona part del temps al carrer i valoren aquests detalls. Sembla mentida que llocs com Ciutat, on és tan important el turisme, no tenguin en compte aquests detalls bàsics de comfort.
Benjamí

Més detalls

Benjamí | 29/09/2005, 12:33

PS: 40 cèntims, calia pagar als WC de París perquè s'obrís la porta. Estaven perfectament senyalitzats des de més de 100 m al voltant. Són com aquest: http://www.footloosetravel.com/photopage85.html
jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:04

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb