PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

La web d’EMAYA, una guia per a segons què

mrosamarques | 30 Març, 2007 11:19

Fa prop d’un any que EMAYA va posar en funcionament una pàgina web que, tal i com jo l’entenc, hauria de ser un instrument àgil i eficaç que faci possible la comunicació fluida entre els ciutadans i l’empresa, no tan sols perquè aquells que ho desitgin puguin tenir accés a qualsevol tipus d’informació, sinó també per poder sol·licitar la prestació de serveis.

Doncs bé, a la pàgina web d’EMAYA no s’han aplicat els mateixos criteris a l’hora de crear-la, només és útil per als qui necessitin qualque cosa relativa al servei d’aigua com: contractació, facturació, canvi de titular, reclamacions i moltes d’altres coses i també, un apartat per el pagament. 

En canvi a l’apartat de serveis com: recollida, neteja i alguns altres de menys ús dels ciutadans, només es pot trobar informació però, no es pot sol·licitar la prestació d’un servei, doncs no hi ha penjat cap formulari per demanar-lo i en el seu lloc es dona un número de telèfon, amb el que això suposa de pèrdua de temps per a qui ja s’ha connectat amb la web, a més de la despesa afegida del cost de la trucada per telèfon per sol·licitar-lo.

És a dir, a la pàgina web d'EMAYA s’ha donat prioritat l'accés al pagament de serveis que a facilitar la seva sol·licitud.

L’eficiència d’una pàgina web és valora per la informació que pot rebre el que la visita com, per les oportunitats que té de comunicar-se amb el qui l’ha editada, molt més encara si la pàgina web correspon a un ajuntament o administració local que té entre les seves obligacions, la de informar i donar serveis.

 

Comentaris

The Laughing Man

D'acord

The Laughing Man | 14/05/2007, 14:22

Estic totalment d'acord. S'obida molt fàcilment que al mon digital no és només que expliques, si no com ho expliques. I que interactivitat no és només fer clic.

I ha una mancança didàctica molt potent a les webs com la d'Emaya, que haurien de cercar continguts amb caràcter informatiu/formatiu

Associació SOS Can Vairet (Calvià)

FESTIVAL NOSTRANAU

Associació SOS Can Vairet (Calvià) | 27/06/2007, 23:25

Benvolguts amics,

L'Associació SOS Can Vairet amb la destacada col·laboració del GOB, Salvem Mallorca, Estimar i Mallorca Confidencial i amb l'autorització de l'Ajuntament de Calvià té el plaer de convidar-vos al Festival NostraNau que tendrà lloc dia 30 de juny de 2007 a la Plaça d'Europa de El Toro (Calvià) i que celebrarà les diferents activitats des de les 12.00 del migdia fins a les 0.00 hores.

A les 19.00 hores tendrem també l'actuació estelar de la companyia de titelles per a nins i nines "Moviment Sense Vergonya" amb l'actuació del Pirata Contacontes.

Per a més informació pots connectar-te a:

www.soscanvairet.com

US HI ESPERAM!!!

VINA A LA FESTA PER LA CULTURA I PEL MEDI AMBIENT A CALVIÀ!!! FES CÓRRER LA VEU!!!

Una abraçada,

Associació SOS Can Vairet

www.soscanvairet.com

soscanvairet@hotmail.com
soscanvairet@gmail.com
soscanvairet@soscanvairet.com

Col·laboradors:

www.mallorcaconfidencial.com

www.gobmallorca.com

www.estimar.es

www.salvemmallorca.org

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:00

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Axartell

SOCIALISTES DE POLLENÇA

Axartell | 25/11/2008, 22:14

Bon vespre:
Els vostres companys de l’agrupació socialista de Pollença, han publicat a seu recent blog el següent mensatge:
ATENCIÓ, FORA DE SERVEI
psoepollenca | 25 Novembre, 2008 13:20
Estimats lectors.
Degut a motius tècnics, tindren el bloc desconectat un temps.
Gràcies.
Un blog, al igual que el vostre, allotjat a mallorcaweb.net. Teniu problemes tècnics vosaltres? Què en pensau d’aquesta actuació del vostres companys? Gràcies.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb