PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

La Sra. Cirer no fa bé els deures

mrosamarques | 22 Març, 2007 21:18

Avui se celebra el Dia Mundial de l’Aigua, data establerta per les Nacions Unides per tal de recordar la necessitat d’una major conscienciació en l’ús i protecció d’aquest limitat recurs.

L’escenari del canvi climàtic i les periòdiques sequeres que tenen lloc a l’entorn de la mediterrània fan de l’aigua un recurs encara molt més escàs.

El Ple del mes d’abril de 2005, fa ara prop de dos anys, va aprovar una proposta presentada pel grup municipal socialista amb la que l’Ajuntament de Palma és comprometia a elaborar una Ordenança municipal de foment de l’estalvi i l’augment de l’eficiència en l’ús de l’aigua i a realitzar campanyes d’educació per augmentar la sensibilització dirigides a la ciutadania i consumidors finals, incloent els usos municipals.

L’Ajuntament de Palma a través d’EMAYA i l’Agenda Local 21, va iniciar l’estiu passat la campanya sobre l’ús eficient de l’aigua, amb la distribució de tríptics i dispositius d’estalvi a determinades zones de Ciutat però, que ha passat amb l’Ordenança Municipal de foment de l’estalvi i l’augment de l’eficiència en l’ús de l’aigua.

Fa un any estava en fase d’esborrany i a hores d’ara encara ningú l’ha vista ni s’ha aprovat. Per tant la Batlessa no està fent bé els deures.

Davant una situació de creixement insostenible de la demanda d’aigua i l’escenari de canvi climàtic que vos xerrava abans, són necessàries l’adopció de mesures com l’elaboració d’una Ordenança Municipal per a regular l’estalvi d’aigua, com a instrument que permeti augmentar l’eficiència en l’ús de l’aigua, recolzar i fomentar iniciatives d’estalvi i donar prioritat a la gestió de la demanda, a la depuració i a la reutilització d’aigües residuals.

L’Ajuntament de Palma, s’ha d’implicar en el foment de l’estalvi d’aigua, fent una aposta decidida per un desenvolupament sostenible que contempli la adequada gestió i protecció d’aquest recurs.

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:54

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb