PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

L’Ajuntament de Palma porta set anys marejant la perdiu

mrosamarques | 12 Desembre, 2006 11:28

Aquest és el temps que els veïnats dels barris del Vivero, Rafael Vell, Rafal Nou, Son Gibert i Son Fortesa duent reivindicant l’ampliació del Centre de Salut del Rafal-Vivero.              

 

 

La xarxa d’infraestructures sanitàries a Ciutat, és pràcticament la mateixa que la de l’any 1991, any en que va entrar el PP a governar l’Ajuntament de Palma.

El Centre de Salut del Rafal-Vivero, inaugurat l’any 1984 i, a l'igual que passa a molts d’altres Centres de Palma, ha quedat petit per atendre com correspondria a tots els residents d’aquestes barriades a causa del gran creixement de població per la construcció de noves urbanitzacions i, aquesta situació està provocant que l’atenció sanitària no es faci amb les condicions adequades i exigibles.

La sanitat pública, com tot el que és públic i té a veure amb el benestar de les persones, no ha estat mai en l’agenda dels equips del PP de l’Ajuntament de Palma i tampoc ho està en la de la Batlessa Cirer.

Per veure com ha estat marejant la perdiu na Batlessa Cirer, aquí teniu la proposta que fem al Ple d’aquest mes de desembre.

 

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:00

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb