PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

L’equip de govern de la Sra. Cirer no defensa als ciutadans

mrosamarques | 21 Novembre, 2006 12:06

L’avanç experimentat en els darrers anys pels serveis de telefonia mòbil i telefonia fixa via radio, ha comportat la proliferació de nombroses instal·lacions d’aquest tipus repartides per tota la ciutat.

Aquestes instal·lacions estan provocant alarma i preocupació entre els veïnats d’alguns barris de Palma, com són en aquests moments a l’Eixample, El Molinar i Sa Indioteria, la seva preocupació es fonamenta en els possibles efectes nocius que puguin tenir sobre la salut i, a més, en el cas de l’antena de Sa Indioteria, per l’existència d’una escoleta i un parc públic al costat de l’edifici on està instal.lada.

Per altra banda, no compten ni amb la corresponent llicència d’instal·lació, ni amb la corresponent llicència municipal d’activitats classificades, per tant són il·legals.

Totes les sentències dictades fins ara, per resoldre diversos episodis viscuts al nostre país a causa de la proliferació d’aquest tipus d’instal·lacions, es pronuncien en el sentit de que la seva ubicació, s’ha de mantenir a una distancia d’escoles, guarderies, hospitals i centres de salut, que no suposi un risc per a la salut de les persones.

En tots tres casos, l’Ajuntament fa molt de temps, fins i tot anys, que ha advertit als promotors del procediment de desmantellament per via d’execució forçosa, en cas que no complimentin l’ordre de tancament en el termini de 48 hores. Què espera la Sra. Cirer i el seu equip per fer-ho?

Retardar el desmantellament només afavoreix a les empreses titulars, per tal que aconsegueixin les llicències municipals que es puguin estar tramitant per una altra costat.

Tot plegat es llastimós, i indigna veure com l’Ajuntament que té competències en matèria de protecció del medi ambient i de la salut pública deixa passar el temps sense fer res, quan hauria de ser el primer defensor dels ciutadans.

Al Ple de dia 30 d’aquest mes, presento aquesta proposta.

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:54

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb