PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

La batlessa Cirer i el seu equip, governen Palma sense planificació

mrosamarques | 17 Novembre, 2006 13:14

Per això, veiem com fer i desfer, i destruir patrimoni és una constant de l’equip de govern de la Sra. Cirer a l’Ajuntament de Palma. Tant és així, que estan embullant a la ciutadania.

En els serveis fan exactament igual. Que si ara poso un bus, que si ara el llevo, que si ara redueixo el seu recorregut, que si ara l’amplio, total, com si es tractés d’una jugueta.

Fa pocs anys els barris del Molinar i el Coll d’en Rabassa estaven connectats amb l’aeroport, mitjançant la línia 17 de l’EMT, fins que l’empresa municipal decidí reduir el recorregut d’aquesta línia només fins a Can Pastilla.

El president de l’EMT dies enrere va anunciar que, a partir del proper mes de maig, connectarà de nou Can Pastilla amb l’aeroport però, s’oblida dels barris d’el Molinar i el Coll d’en Rabassa. Es tracta d’un lapsus o d’interessos electoralistes?

Actualment els usuaris i residents d’aquests barris per anar a l’aeroport han d’anar primer cap al centre de Palma - separat uns quants quilometres – per haver de tornar a fer després el recorregut cap enrere, malgrat que aquesta instal·lació està devora a aquestes barriades. Això suposa, a més, una pèrdua de temps i/o de doblers pels habitants d’aquestes zones.

Al Ple del dijous dia 30, presento aquesta proposta.

Comentaris

Catalina Costitx

Aina Calvo ho arreglarà?

Catalina Costitx | 20/04/2007, 10:06

No estic segur, però no dubto que n'Aina ho farà millor que na Catalina Cirer que no serveix com a batlessa. Mira el que ha fet a les Estacions, per exemple!

Jo miraria de tant en tant es blog d'Aina Calvo i li demanaria.

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:58

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb