PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

EMAYA no selecciona els residus generats als Polígons....

mrosamarques | 24 Octubre, 2006 17:07

....i tot ho aboca al camió de fems

 

 

 

 

Com pot EMAYA barrejar tots els residus generats pels grans productors (fusta, plàstics, paper i cartró, pintura i d’altres) al dipositar-los al camió dels fems, i demanar per altra banda la col·laboració de la ciutadania perquè separin dels residus orgànics, el paper, el vidre i els envasos.

EMAYA no té regulat ni ordenat un servei de recollida dirigit als grans productors de residus (comerços, hoteleria, administracions públiques, bars i restaurants, oficines, i/o serveis com hospitals i escoles), ni la recollida generada per l’activitat econòmica als principals polígons del municipi (Polígon de Son Castelló, Can Valero, Son Rossinyol).

Per acabar amb aquest doi, he denunciat aquesta situació i presento una proposta al Ple del dijous, demanant la regulació i ordenació de la gestió dels residus generats pels grans productors.

No recollir correctament els residus i la manca de regulació de la gestió d’aquest servei, no fomenta precisament, la necessària conscienciació ciutadana de separació, reutilització i minimització dels residus.

 

 

 

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:02

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb