PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

L’Ajuntament tanca les portes a la ciutadania...

mrosamarques | 20 Octubre, 2006 23:14

     ...perquè no li interessa la seva opinió.

En el procés de desenvolupament de l’Agenda Local 21 de Palma, l’Ajuntament va presentar l’octubre de 2005, el document del prediagnòstic mediambiental de Palma, document que recull tota la informació en relació a la situació mediambiental de la ciutat. L’Agenda Local 21 de Palma, ha de permetre establir que totes les actuacions de l’Ajuntament es realitzin amb criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Després d’aquest primer pas, i perquè la implantació de l’Agenda Local 21 de Palma tingui valor, és imprescindible posar a debat de la ciutadania, el document del prediagnòstic, per tal que pugui donar la seva opinió i aportar les seves idees o propostes entorn a mobilitat, renous, residus, neteja, platges, energia i tantes altres qüestions que ens afecten.  

Per poder estendre el debat, tal com estableix el Decret 123/2002 de 4 d’octubre de la Conselleria de Medi Ambient, s’ha de constituir el Fòrum de participació ciutadana i aquí, és on mos topam amb les portes tancades d’aquest Ajuntament, perquè no té intenció de fer-ho.

Fa un any que esperam la constitució d’aquest Fòrum, per això presentam al Ple de la setmana que ve aquesta proposta però, ahir en la reunió de la Comissió de Medi Ambient, la regidora responsable ens va informar que els mesos de juny, juliol i agost precisament, va engegar dues enquestes, que suposen 2.500 consultes i la possibilitat de participar a través de la pàgina web de l'Ajuntament que diu està rebent unes 50 visites diàries (6.000 fins ara), amb aquestes dades això suposa una participació del 2%, d’una població de 400.000 habitants. INSUFICIENT !!  


Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:02

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb