PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

El PP de Palma incompleix les seves promeses electorals

mrosamarques | 07 Octubre, 2006 19:37

Aquesta setmana el regidor d’hisenda de l’Ajuntament de Palma ens ha volgut “vendre” que està baixant la pressió fiscal a Palma, al anunciar que l’IBI, les taxes de l’IME, l’ORA o l’aigua no pujaran l’any 2007, precisament a les darreries del seu mandat i just abans d’un any electoral com ho serà el 2007.

Això no s’ajusta a la realitat perquè, en els darrers tres anys i mig l’IPC acumulat ha pujat un 12’4%, i hi ha taxes i imposts que ho han fet més d’un 15 o 20%.

Alguns exemples els teniu amb l’ORA (19%), taxa de residus (62%), i molts d’altres però, del que jo vos vull xerrar, és de l’evolució dels preus de l’aigua que consumim, que és el que conec bé.

A la gràfica podeu veure com en els darrers deu anys el subministrament d’aigua ha sofert un augment del 167% i, al mes de març ja xerràvem que va quedar cancel·lat el préstec que pagava EMAYA per finançar l’anomenada “operació vaixell”.

EMAYA, en canvi, no va reduir les tarifes compensant els 1.700.000 euros que deixava de pagar, com varem demanar al Ple del mes de febrer, per tant, les tarifes d’aigua varen registrar un augment encobert d’un 5/6%.

Així és que EMAYA va deixar de pagar però, les famílies que vivim a Palma encara seguim pagant "l'operació vaixell" 

Comentaris

Catina

A Calvià també

Catina | 07/10/2006, 20:46

enganen a la gent

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb