PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Avui sessió plenària a l’Ajuntament de Palma

mrosamarques | 28 Setembre, 2006 08:29

Com cada darrer dijous de mes, avui hi ha Ple a l’Ajuntament i vos avanç una proposta que presento, i que té a veure amb el servei de recollida selectiva d’EMAYA.

Palma només compta amb un Centre de recollida selectiva al Polígon de Son Castelló, i ens preocupa el descontrol existent en aquest Centre que està provocant molèsties a la ciutadania.

Darrerament s’observa la presència de persones remenant entre les deixalles obstaculitzant que els residus es deixin de forma adequada als diferents contenidors.

El tractament que EMAYA ha de donar als residus, ha de ser el de lliurar-los d’acord al que estableix el vigent Pla director sectorial per a la gestió dels residus urbans de l’illa de Mallorca. EMAYA ha d’impedir  les interferències de qui, a títol individual o empresarial, pugui estar interessat amb l’obtenció de determinats residus.

Situacions com aquesta no promouen, precisament, la necessària conscienciació ciutadana de separar els residus perquè puguin ser reciclats i reutilitzats.

Proposo s’elabori un Pla de tractament de residus d’obligat compliment per part d’EMAYA, en concordança amb el Pla director sectorial i, es donin les instruccions pertinents per acabar amb el problemes i les interferències al Centre de recollida selectiva de Son Castelló.

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:58

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb