PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

EMAYA no aprèn del seus errors

mrosamarques | 26 Setembre, 2006 11:31

Aquest estiu EMAYA ha anunciat que té intenció d’ampliar el sistema de recollida pneumàtica de fems en els propers anys.

                                 

                                                                                                                       

Com pot ser que l’Ajuntament de Palma vulgui gastar doblers en una instal·lació que, a més de ser excessivament cara, és poc eficient?

Palma, ara mateix, té altres necessitats més prioritàries i necessita altres inversions d’interès general per al conjunt de la ciutadania.

La recollida de fems per succió, implantat en el Centre històric, és clarament ineficaç. Les boques de les bústies són massa estretes, produeix renous i males olors que molesten als veïns, i a través d’aquest sistema no és fa recollida selectiva, tot i que per la informació pareixi que sí. Per tant, ha estat necessari distribuir contenidors per recollir vidre, paper i envasos, com a la resta de Ciutat, i no ha evitat continuar fent un servei complementari de recollida amb camions, com pretenia EMAYA.

La implantació de la recollida pneumàtica al Centre històric va comptar amb l’ajut econòmic d’un 50% del cost total de 23 milions d’euros, procedents dels fons de la Unió Europea. L’ampliació que preveu EMAYA no tindrà ara aquet ajut, tota la inversió serà a càrrec de l’Ajuntament, i no es tracta de posar mà als 100 milions d’euros que el Govern de les Illes Balears s’ha compromès a aportar a Palma per la Llei de Capitalitat.

 

  

                                                                                                                                                    

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:56

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb