PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

A quina hora es pot deixar la bossa de fems al contenidor?

mrosamarques | 31 Juliol, 2006 10:39

Esper que la majoria de ciutadans ho sàpiguen molt millor que EMAYA. Veieu sinó aquestes dues fotos.


He demanat perquè els ciutadans dels barris de l’Eixample o Pere Garau, els hi han retallat els seus drets una hora. Perquè com sabeu l'Ordenança diu que és a partir de les 19 hores fins a les 23 hores.

Hem varen dir que havia estat un error. Si una cosa tan senzilla com editar unes etiquetes correctament no es fa bé, no ens ha d’estranyar que Palma sigui una ciutat bruta, o paguem l’aigua per damunt del seu cost. Coses de la mala gestió que fa EMAYA.

Desprès diuen que la ciutadania no col·labora però com pot fer-ho, si no l’informen, i quan ho fan, ho fan malament.  


Comentaris

Pep Torro

Ja son plens

Pep Torro | 31/07/2006, 11:51

A la cantonada de casa n'hi ha tres, no son plens, però ho seran abans del horari. Els destapen i els dixan destapats. Fa uns anys això no era així. La globalització?. Fa uns tres mesos que a la nit vaig sentir un ¡pataplammm! molt fort, vaig guaitar per la terrassa i vaig veura un televisor escardat al carrer. Una veïna de'n front, que tambe guaitar, em va asenyalar amb el dit a un pis de més amunt, com diguent; l'han amollat d'allá. N'hi ha que ja no se molestan a devallar al carrer per tirar els seus trastos. Si aplega qualcu el mata.
Miquel Àngel

Recollida pneumàtica

Miquel Àngel | 31/07/2006, 13:13

I a les boques de recollida pneumàtica? Si se suposa que "aspiren" vàries vegades durant el dia, hem de poder tirar el fems abans de les 19h., no?
Mª Rosa Marquès

Per en Miquel Àngel

Mª Rosa Marquès | 01/08/2006, 18:00

Amb la recollida pneumàtica, els fems es poden tirar a qualsevol hora. A les boques crec que no ho posa però, en aquest cas sí varen repartir un tríptic i varen fer tota clase de reunions amb comerciants i ciutadans afectats per donar explicacions, o sigui aproximadament a un 10% de la població. Com sempre converteixen a la ciutadania de Palma en dos categories els de primera, (Centre històric, etc.) i els de segona.
Llegiu aquest article en anglès

Llei de Normalització Lingüística: en català també i en català primer

Llegiu aquest article en anglès | 28/09/2006, 11:50

Un altre titular per aquestes mateixes dues fotos, en aquest mateix ordre, és: "La llengua, al fems". Bastant més amunt que una ordenança municipal hi ha una llei autonòmica, encara que sigui la de normalització lingüística. La foto 1 il·lustra l'incompliment de l'article 15.1: "La retolació pública, es farà en llengua catalana, acompanyada si calgués de signes gràfics que en facilitin la comprensió als no-catalanoparlants. La retolació en català i castellà s'emprarà quan així ho aconsellin les circumstàncies sociolingüístiques.". La llei no preveu cap circumstància sociolingüística que aconselli retolar en monolingüe espanyol. La foto 2 és l'incompliment del punt 2 del mateix article: "A tots els rètols, indicacions i escrits en general, bilingües, la primera versió ha de ser la catalana, com a llengua pròpia de les Illes Balears, i la segona, la castellana." A la foto, cap per avall. El punt 3 no es pot vulnerar als contenidors perquè fa referència al transport públic, a posta només hi ha dues fotos i no tres. [L'article 15, copiat de http://bibiloni.cat/legislacio/LNLIB.htm ]

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:00

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb