PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Farmàcia robotitzada

mrosamarques | 20 Juliol, 2006 12:24

Sa tecnologia fa tants avanços que jo ja estic disposta a no sorprendrem de rés. Ahir necessitava dues coses i vaig entrar a una farmàcia que està robotitzada. Vos explic.

La farmàcia mes propera de ca meva s’ha traslladat a un nou local, uns 20 metres d’allà on era abans. Encara no hi havia entrat i la veritat és que està molt bé, és molt gran i té un espai per cada cosa, per exemple: un amb els productes per a infants, un altre per ortopèdia, un altre pels medicaments, i també un per productes per a la pell, etc.

Quan vaig mostrar les receptes, van entrar les dades a un ordinador i després d’uns segons, per uns forats que hi ha darrera de cada un dels taulells, van arribar els medicaments per l’acció eficient del robot complint les ordres rebudes. I no es va equivocar. Està bé això. A més, els taulells han deixat de ser la zona més important de la farmàcia.

Suposo que aquest tipus de tecnologia deu ser com l’A i la B de l’abecedari, però que voleu que vos digui, quan o veus quedes bocabadada.

A l’al·lota que em va atendre, li vaig preguntar si la instal·lació d’aquest robot havia suposat una reducció de personal a la farmàcia i em va contestar que no i que seguien i seguirien essent els mateixos.

Això sí, ara tenen més temps per atendre’t i acompanyar-te per assessorar-nos respecte d’allò que no sigui pròpiament un medicament, i la veritat és que la sensació de major atenció es perceptible.

         

Comentaris

Pep Torro

Tecnologia

Pep Torro | 25/07/2006, 18:29

La tecnologia va molt be utilitzarla, però quant depens de ella estas ben perdut.
jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:04

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb