PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Resposta a N’Agustina Ferrando sobre la taxa d'incineració

mrosamarques | 06 Juliol, 2006 11:29

Per fi la Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Palma ha donat resposta a un problema que els hi vaig traslladar i que N’Agustina Ferrando havia comentat al meu bloc sobre la taxa d’incineració.

La resposta que m’han donat es fonamenta amb el que estipula la Llei d’Hisendes Locals i concretament a l’apartat que regula les taxes. L’article 23 descriu qui són els subjectes passius de les taxes i diu textualment:

.....”1. Son subjectes passius de les taxes, en concepte de contribuents, les persones físiques i jurídiques així com les entitats a que es refereix l’article 35.4RCL 2003/2945 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributaria:

a)    Que gaudeixin, utilitzin o aprofitin especialment el domini públic local en benefici particular, conforme a algun dels supòsits previstos a l’article 20.3RCL 2004/602 d’aquesta Llei.

b)    Que sol·licitin o resultin beneficiades o afectades pels serveis o activitats locals que prestin o realitzin les entitats locals, conforme a algun dels supòsits previstos a l’article 20.4 d’aquesta Llei.

2. Tindran la condició de substituts del contribuent:

a)    En les taxes establertes per raó de serveis o activitats que beneficiïn o afectin als ocupants d’habitatges o locals, els propietaris d’aquests immobles, podran repercutir, en el seu cas, les quotes sobre els respectius beneficiaris.”.....

A més, em varen dir que si volia podia posar-se en contacte amb l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament que li donarien totes les explicacions que trobés necessàries, al no poder fer-ho ells per no tenir un telèfon o dada per posar-se en contacte amb vostè.

La redacció de l’article és des de fa uns cinc anys i per això EMAYA els ha reclamat al propietari, en aquest cas n’Agustina, que li ha creat un problema al trobar-se amb llogaters que no li abonen la taxa d’incineració.

Malgrat tot, esper haver estat útil.  

 Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:58

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb