PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Avui s’han aprovat les comptes anuals d’’EMAYA.......UN DESASTRE

mrosamarques | 29 Juny, 2006 11:27

El que mos faltava!! EMAYA a més de ser una empresa mal gestionada, ara es troba en una situació de desequilibri econòmic que, de no produir-se canvis importants en la gestió de l’empresa, pot posar en perill la seva estabilitat i continuïtat, amb més de mil treballadors al darrera.


En quan a la gestió, lamentar que EMAYA hagi xapat la ciutat en dos, la Palma neta i la Palma bruta. La neta la veureu als barris del centre i la bruta als barris de la perifèria. Un servei socialment discriminatori i que contribueix a desequilibrar encara més la ciutat


La xarxa de clavegueram és obsoleta, recordar les continues ruptures de les canonades i les conseqüències que va tenir per a moltes famílies del carrer Antoni Pons. Les inversions que es realitzen són insuficients per renovar tota la xarxa


En recollida selectiva, estem a la coa de tots els municipis de Mallorca, qualsevol municipi de Mallorca pot fer més reciclatge que nosaltres i, per si això no és prou important, a més, la mitja d’antiguitat de la flota de vehicles de recollida de fems és de més de 12/15 anys, així s’entenen fets com el de diumenge passat quan va bolcar la cabina d’un vehicle adquirit l’any 1991, posant en perill la seguretat dels treballadors, que per cert, varen haver de ser atesos per diverses contusions i rebre alguns punts de sutura.

 

Que he de dir del servei de l’aigua, encara estem pagant l’operació vaixell, tot i que el mes de març d’aquest any va quedar cancel·lat el préstec que durant deu anys pagava EMAYA. Vaig proposar que revisessin a la baixa la tarifa d’aigua per compensar la incidència que tenia el pagament del préstec. La resposta suposo que ja la sabeu abans de que vos ho digui, efectivament va ser NO.

 

ELS CIUTADANS PAGUEM LES CONSEQÜÈNCIES D’UNA MALA GESTIÓ

 

Aquesta és la darrera que vos cont avui, no vull angoixar-vos més a tots els que decidiu llegir-me. Els propers dies vos seguiré contant més coses que han passat al Ple d’avui dijous.

   

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:02

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb