PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

PALMA envoltada d’abocadors incontrolats

mrosamarques | 05 Maig, 2006 11:21

L’aparició d’abocadors incontrolats al municipi de Palma no té aturador. La setmana passada varem denunciar l’existència d’un abocador a Establiments a prop del Laboratori d’EMAYA i avui n’he denunciat un altre a Son Rossinyol.

El de Son Rossinyol està ubicat precisament en una zona a on l’Ajuntament de Palma té instal·lat un cartell que diu textualment “Prohibit abocar enderrocs i qualsevol tipus de residus”.


   


Dona la sensació que l’Ajuntament consent aquest tipus de practiques, doncs no és capaç de fer respectar les seves indicacions, ni controlar adequadament la zona que pretén protegir. En aquest sentit, la constant aparició d’abocadors il·legals demostra que l’Ajuntament no s’ocupa suficientment d’aquest problema i que les seves actuacions, no són prou eficaces i contundents per evitar les conductes incíviques d’uns pocs ciutadans.

Estem davant d’un problema d’importants conseqüències pel medi ambient i una agressió a la qualitat de vida dels ciutadans.

Al Ple del mes de maig reclamaré que l’Ajuntament es posi a fer feina de forma més eficient i eficaç per eradicar els abocadors incontrolats que reiteradament apareixen a la nostra ciutat, demanant que en determini les responsabilitats i procedeixi desprès, per via ordinària o de forma subsidiària, a la neteja urgent d’aquest espai per tal d’eliminar l’abocador de Son Rossinyol i tots els existents en el terme municipal de Palma.

Ja vos contaré si han rebutjat o no la meva proposició.

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:05

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb