PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Recollida separada de fems orgànics (Resposta a en Miquel Angel)

mrosamarques | 28 Abril, 2006 11:07

En Miquel Àngel em demana si EMAYA recull per separat els fems orgànics mitjançant el sistema de recollida pneumàtica. Les bústies instal•lades poden recollir fems orgànics i inorgànics. El fulletó editat per EMAYA, diu textualment que a les bústies de fems orgànics, es poden dipositar: restes de menjar, branques, flors seques i productes biodegradables en general. I, a les bústies de fems inorgànics: paper d’alumini, cendres i burilles, restes de ceràmica i pedaços bruts. El que jo pens, és que el GOB denúncia que amb aquest sistema no es puguin separar les restes de menjar, dels altres residus. Això tampoc es pot fer amb els contenidors verds distribuïts per Ciutat. Jo sé de molts municipis de la península que ja fan aquesta separació però, no puc assegurar si qualque municipi de Mallorca també ho fa.

Comentaris

Manel

Re: Recollida separada de fems orgànics (Resposta a en Miquel Angel)

Manel | 28/04/2006, 11:18

N'hi ha un parell de municipis de Mallorca que segueixen el bon camí iniciat per Puigpunyent
Miquel Angel

Miquel Angel bloquejat

Miquel Angel | 02/05/2006, 08:42

Hola M.Rosa, som en Miquel Angel al que respons: crec que has bloquejat la meva adreça IP, esper que de manera no intencionada, :) ///// A l´Administracio hi ha un apartat on pots bloquejar una IP concreta (als comentaris d´un article) ///// La meva adreça és 87 punt 235 punt 148 punt 229. Gracies i endavant amb la feina que queda molt per fer amb el tema de residus.
Agustina Ferrando

tasa de inc incineración

Agustina Ferrando | 04/05/2006, 10:34

Me gustaría comentar la indefensión en la que nos encontramos algunos ciudadanos ante la Administración. Mi caso es el siguiente: tengo un local alquilado desde hace mas de veinte años en que no existía la tasa de incineración, por lo que en el contrato no dice nada al respecto. Al ponerse al cobro dicha tasa venia en relacion con el agua por lo que Emaya los emitió a nombre de los inquilinos, ahora como creo que ha pasado la gestión al Consell y como los inquilinos van y vienen y deben perderse muchos cobros., ahora la administración pretende (no conozco la normativa) vincular este impuesto al I.B.I. o sea al propietario y no al inquilino que es el que produce en realidad la basura. Imaginense que se encuentran con un inquilino como el mío que desde el mes de Octubre 05 en que pague el IBI a mayo de 06 todavía estoy esperando que me lo abone y eso que figura estipulado en el contrato, imaginense si me va a abonar la tasa de incineración. Por lo que me veré obligada a contratar los servicios de un abogado para intentar cobrar 60 0 70 Euros?. Viva la Administración!!!!
jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 03:00

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb