PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Matas i el PP tiren pilotes fora en el cas Andratx

mrosamarques | 13 Desembre, 2006 13:23

Què....si és una estratègia del PSIB-PSOE per llevar-lo des mig, cara a ses eleccions de l’any que ve.

Què....si el líder del PSIB, en Francesc Antich ha de reconèixer que va mentir, i això ho demana n’Acebes, que va mentir més que respirar, pel que succeí l’11-M i no ho ha reconegut mai.

Potser ens volen fer creure que els nyaps de Llucmajor, Ses Salines, Santa Margalida, Ciutadella, Sant Josep i d’altres, els coneix tothom i el Sr. Matas i companyia no, quan en el cas de Llucmajor pesa, a més, una imputació? Em sorprèn, mai els he tingut per tant càndids.

Aquí els únics que han de fer net sota l’estora és el PP, que de tan amagar-hi brutor, ja  esta plena i hi poden ensopegar i, no fer deixadesa de les seves responsabilitats polítiques.

 

Què de veres ha pretès el Sr. Matas al voler xerrar amb Conde-Pumpido?

mrosamarques | 12 Desembre, 2006 13:37

Matas, és l’únic president d’una comunitat autònoma que s’ha entrevistat i, a petició seva, amb el fiscal general de l’Estat, en una acció clara d’intromissió al poder judicial. En un estat democràtic, aquestes reunions no s’han de produir, per tal de garantir la més absoluta independència dels poders judicials.

El cas és que la reunió s’ha celebrat. Cortesia del fiscal general de l’estat, Sr. Conde-Pumpido envers a la petició d’encontre del Sr. Matas? Sigui així o no, poca cosa li podia dir al Sr. Matas, tot i que a jo, me pareix que li va dir més del que hauria d’haver dit o, és el Sr. Matas qui li volia dir al fiscal general alguna cosa que no mos ha contat?

Són moltes les coses que amaga el President i sa gent no és beneita però, més tard o mes prest, algun dia ho sabrem, l’assumpte d’Andratx només a fet que començar i ja són dos els Directors Generals del seu govern que estan imputats.  

L’Ajuntament de Palma porta set anys marejant la perdiu

mrosamarques | 12 Desembre, 2006 11:28

Aquest és el temps que els veïnats dels barris del Vivero, Rafael Vell, Rafal Nou, Son Gibert i Son Fortesa duent reivindicant l’ampliació del Centre de Salut del Rafal-Vivero.              

 

 

La xarxa d’infraestructures sanitàries a Ciutat, és pràcticament la mateixa que la de l’any 1991, any en que va entrar el PP a governar l’Ajuntament de Palma.

El Centre de Salut del Rafal-Vivero, inaugurat l’any 1984 i, a l'igual que passa a molts d’altres Centres de Palma, ha quedat petit per atendre com correspondria a tots els residents d’aquestes barriades a causa del gran creixement de població per la construcció de noves urbanitzacions i, aquesta situació està provocant que l’atenció sanitària no es faci amb les condicions adequades i exigibles.

La sanitat pública, com tot el que és públic i té a veure amb el benestar de les persones, no ha estat mai en l’agenda dels equips del PP de l’Ajuntament de Palma i tampoc ho està en la de la Batlessa Cirer.

Per veure com ha estat marejant la perdiu na Batlessa Cirer, aquí teniu la proposta que fem al Ple d’aquest mes de desembre.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb