PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Globalització, o manca d’educació i formació sobre ecologia urbana

mrosamarques | 01 Agost, 2006 11:18

En Pep Torro em deia ahir que els contenidors de fems sempre són plens abans de l’horari establert per deixar les bosses, a més els deixen destapats i fins hi tot hi ha gent que hi amolla deixalles tirant-les des dels balcons o finestres, o sigui que ni es molesten a davallar-les al carrer.

Això és un efecte de la globalització com diu en Pep, o manca d’educació i formació ciutadana sobre l’ecologia urbana, dic jo. A ben segur que és a causa de totes dues coses.

Jo som una convençuda que l’educació és fonamental a tots els nivells i estaments de la nostra societat, molt més encara davant el actual ritme de vida de les societats desenvolupades, que tendeix entre d’altres hàbits, al consum immediat i compulsiu, que genera un important volum de residus.

El mes d’abril de l'any passat, vaig fer una proposta al Ple de l’Ajuntament, demanant la creació d’un programa d’educació ambiental per a la difusió de coneixements i valors entorn de l’ecologia urbana entre la ciutadania.   

El PP la va rebutjar com quasi sempre ho fa, varen dir que ja hi estaven fent feina i que ho tenien en el seu programa. Vos ho creieu? Jo no, fins ara no he vist rés, ni qualque cosa que se li pareixi. 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb