PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

ALERTA !!! AMB LA SEGURETAT VIAL NO S’HI JUGA

mrosamarques | 30 Setembre, 2005 11:57

Palma és una de les ciutats amb més densitat de circulació de vehicles de tot el país. Aquesta situació, a més de fer necessària l’aplicació de diverses actuacions per millorar el caos de trànsit a Ciutat, requereix d’altres polítiques com per exemple el foment del transport públic urbà, donant un servei que permeti a la ciutadania desplaçar-se a qualsevol punt de la ciutat. La meva percepció, és que l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Palma, ni fomenta el transport públic urbà, ni el servei que ofereix l’EMT ens dona solució a les necessitats de mobilitat. A més, la Sra. Cirer tampoc fa un adequat manteniment dels passos de vianants i carrils de circulació. Molts haureu observat que aquesta senyalització a distintes zones de Palma, està despintada i això no afavoreix la seguretat dels vianants i tampoc la del trànsit. Ahir al Ple de l’Ajuntament de Palma, vaig presentar una proposta demanant que prèvia la revisió de les zones afectades, es procedís a repintar els passos de vianants i carrils de circulació i que es revisi la planificació actual per tal d’adequar-la al temps real de desgasts d’aquests senyals i evitar es repeteixi aquesta situació. El PP va dir: NO. I no es va aprovar.

SI NO HI HAN FONTS PÚBLIQUES……….”NOS VAMOS”

mrosamarques | 29 Setembre, 2005 11:28

A Palma és més difícil trobar una font pública per poder beure que brutor als carrers, entre d’altres mancances que té la ciutat, per posar un exemple. A l’any 2003 l’Ajuntament va tancar vint-i-tres fonts públiques d’aigua potable, amb la intenció de reobrir-les al 2004. Després de dos anys només s’ha produït el silenci més absolut per part de l’Ajuntament. No puc entendre que un Ajuntament no es preocupi de donar aquest servei a la ciutadania quan, a una ciutat com la nostra, gaudim d’un clima que propicia la necessitat de beure a tots els qui s’hi passegen, a menys que a EMAYA només l’interessi subministrar aigua que desprès pugui cobrar. Avui al Ple de l’Ajuntament de Palma, hem debatut aquest tema perquè he presentat una proposta demanant que es tornin a reobrir les vint-i-tres fonts i a més, s’instal•lin de noves amb aigua potable de qualitat, siguin fonts públiques o abeuradors, a parcs, zones infantils i d’oci, places i carrers de Palma i, he estat de sort, s’ha aprovat perquè el Grup del PP a votat a favor. Per això, he fet referència a aquest eslògan publicitari que està en boca de molta gent, ara caldrà esperar que l’equip de govern de l’Ajuntament doni compliment als acords.

QUI SOC

mrosamarques | 28 Setembre, 2005 12:27

Soc regidora de l’Ajuntament de Palma pel Partit Socialista (PSIB-PSOE) i per a mi és molt important fer arribar i compartir amb la ciutadania, la tasca que estic fent per a millorar la ciutat i procurar el major benestar per a tots els ciutadans de Palma. He pensat que l’obertura d’aquest bloc que avui inicio amb molta il•lusió, em pot ajudar a establir el contacte que desitjo mantenir amb la gent, per tal de tenir-vos informats i a l’hora, rebre les vostres opinions, queixes, suggeriments i qualsevol comentari entorn als temes que m’ocupen dins el meu Grup Municipal. Els temes dels quals vos aniré xerrant amb articles posteriors, tractaran sobre si Palma és una ciutat neta o no, si el servei de recollida de fems és l’adequat o no, si Palma compta o no amb suficients zones verdes, si l’equip de govern manté en condicions òptimes els carrers, places i mobiliari urbà de la ciutat i sobre el medi ambient de forma amplia doncs la seva preservació ha d’estar present en totes les actuacions de l’Ajuntament. Demà, com cada darrer dijous de mes, tenim plenari a l’Ajuntament i he presentat un seguit de propostes amb l’esperança de que no siguin rebutjades com sempre pel “rodillo” de la majoria del PP i amb l’esperança de que la Sra. Cirer es converteixi per fi, amb la Batlessa de tots els palmesans/es. Gràcies a tots els que hem llegiu, amb l’esperança de compartir amb vosaltres les meves idees i inquietuds.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb